Champion Pellet (TÖBB ÍZBEN ÉS MÉRETBEN)

Champion Pellet (TÖBB ÍZBEN ÉS MÉRETBEN)
Választható ízek-
Választható méret-
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Szilvási Szilárd versenyhorgász fejlesztette ki ezt a prémium minőségű pelletcsaládot kimondottan a még sikeresebb rakós, feeder és match horgászathoz. A pelletgyártás alapanyagait ötvözte a versenyhorgászatban bevált, legfontosabb anyagokkal. Az egyedi beltartalom mellett, speciális aromák és színek is segítik különlegesen csalogató erejüket. Egész évben, szinte bármilyen vízterületen használhatjuk őket. Adalékanyagként, etetőanyagba, method mix-be keverve fokozhatjuk a kívánt hatást.
A legkisebb, 2mm-es méretű (mikro) pelletet megfelelő mennyiségű víz hozzáadásával kosárba gyúrhatjuk, vagy gombóccá formálva csúzlizhatjuk a meghorgászni kívánt távolságra.
"Kimondottan rakós, feeder és match horgászathoz fejlesztettem ki ezt a prémium minőségű pelletcsaládot. A pelletgyártás alapanyagait ötvöztem a versenyhorgászatban bevált, legfontosabb anyagokkal.Az egyedi beltartalom mellett, speciális aromák és színek is segítik különlegesen csalogató erejüket. Egész évben, szinte bármilyen vízterületen használhatjuk." Szilvási Szilárd

13.000 Ft feletti vásárlás esetén, 10kg súlyhatárig

INGYENES kiszállítás!


ÁRGARANCIA

Jobb árat találtál? 
Küld el a termék linkjét és mi megpróbálunk még jobb árat adni!

KÉREM A JOBB ÁRAT!

 


Adatok
Cikkszám
95350-200
Vélemények