BLACK FIGHTER KARÁCSONYI FEEDER SZETT

-30%
BLACK FIGHTER KARÁCSONYI FEEDER SZETT
35 540 Ft
24 990 Ft
Kezdete: 2018.02.09   A készlet erejéig!
Az Ünnepek közeledtével sokan gondolkodnak, hogy mivel lepjék meg szeretteiket! Akinek van horgász a családban, annak segítünk az ajándék kiválasztásában!

A Black Fighter Karácsonyi Feeder Szett arra a BF Power Feederre épül, melyet a vásárlók már jól ismernek és megszerettek.

Nézzük miért: Gerincessége segít az igazán hosszú dobások kivitelezésében, rugalmassága pedig lehetővé teszi számunkra a lehetőségekhez képest legvékonyabb horogelőkék használatát. Tökéletesen alkalmas folyóvízi horgászatra is, akár nagy sodrásban, ahol elengedhetetlen, hogy egy horgászbot kellően erős, gerinces legyen. Ez kiemelten fontos a kellő méretű végszerelék bedobása és a harcos márnák fárasztása alatt. A fárasztás során keletkező nagyobb terhelés hatására felkeményedik, ezáltal könnyebben irányíthatjuk a horgunkon védekező halakat. A toldásoknál külön erősítést kapott, mely extra erőt kölcsönöz a botnak.

Hozzá 5000-es Carp Expert Feeder orsót kapunk, sekély, fémből készült extra pótdobbal, így a kétféle vastagságú zsinórral felcsévélt dob közül mindig ki tudjuk magunknak választani a horgászat körülményeihez legalkalmasabb változatot.

Az egyik dobra azt a 0,22-es Power Feeder zsinórt is feltekerhetjük, amit a szetthez kapunk, igen jó kopásálló tulajdonságainak köszönhetően nem kell szakadástól félnünk a horgászat vége felé sem.

Hogy a horgon védekező halat könnyedén partra segíthessük, merítő fejet és nyelet is kapunk a szetthez, a nyél egy 3 m-es TGV Composite nyél, a fej pedig egy igen könnyű és nagy keretes versenymerítő fej, a peremén szivacs borítással, hogy könnyebb legyen a víz felett tartani szákolás közben.Ha tetszett ez az összeállítás, ne habozzunk a beszerzésével, mert a karácsonyi rohamra való tekintettel rohamosan fogynak a készleten lévő darabok.
Adatok
Cikkszám
12044-993
Vélemények