CARP EXPERT TELE MATCH SZETT

-36%
CARP EXPERT TELE MATCH SZETT
23 280 Ft
14 990 Ft
Kezdete: 2018.06.26   A készlet erejéig!
A szett alapja az a Carp Expert telematch, melynél a nagy tisztaságú IM 10-es karbonszövet olyan könnyű és kecses bot megalkotását tette lehetővé, melyről ebben az árkategóriában gondolni se mertünk volna. 10 darab szuperkönnyű SIC gyűrű gondoskodik a terhelés egyenletes elosztásáról és a minél távolabbi és pontos dobásokról.

A csavaros orsótartó stabilan tartja akár azt a Speed Orsót is, mely ebben a szettben jár a horgászbothoz. 30-as méret, 4+1 csapágy, tökéletes párost alkot a horgászbottal. A hajtókar egyetlen elfordításával a rotor hatszor fordul meg a tengelye körül, ez igen nagy zsinórbehúzást tesz lehetővé. Előnye, hogy gyorsíthatjuk a horgászatunkat, hogy a szerelék minél kevesebbet töltsön az etetésen kívül.

Az orsóhoz 0,18-as Power Wagglert adunk, mely tökéletes összhangot alkot a felszereléssel, jól dobható, kopásálló és kiválóan süllyed. Előkének 0,14-es ET Competition Leadert köthetünk, mely igen kiváló szakító értékekkel rendelkezik.

Átlátszó wagglert és kötött horgot is kapunk, hogy teljes legyen a szett, ezen felül egy zsinórvágó ollót, mellyel kötéseink szárait vághatjuk a legrövidebbre.

És a legjobb az egészben, hogy most szinte a horgászbot áráért kapunk egy olyan szettet, ami kielégíti az úszós horgászok igényeit!
Adatok
Cikkszám
12044-990
Vélemények