Champion Pellet (TÖBB ÍZBEN ÉS MÉRETBEN)

Champion Pellet (TÖBB ÍZBEN ÉS MÉRETBEN)
Választható ízek-
Választható méret-
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Szilvási Szilárd versenyhorgász fejlesztette ki ezt a prémium minőségű pelletcsaládot kimondottan a még sikeresebb rakós, feeder és match horgászathoz. A pelletgyártás alapanyagait ötvözte a versenyhorgászatban bevált, legfontosabb anyagokkal. Az egyedi beltartalom mellett, speciális aromák és színek is segítik különlegesen csalogató erejüket. Egész évben, szinte bármilyen vízterületen használhatjuk őket. Adalékanyagként, etetőanyagba, method mix-be keverve fokozhatjuk a kívánt hatást.
A legkisebb, 2mm-es méretű (mikro) pelletet megfelelő mennyiségű víz hozzáadásával kosárba gyúrhatjuk, vagy gombóccá formálva csúzlizhatjuk a meghorgászni kívánt távolságra.
"Kimondottan rakós, feeder és match horgászathoz fejlesztettem ki ezt a prémium minőségű pelletcsaládot. A pelletgyártás alapanyagait ötvöztem a versenyhorgászatban bevált, legfontosabb anyagokkal.Az egyedi beltartalom mellett, speciális aromák és színek is segítik különlegesen csalogató erejüket. Egész évben, szinte bármilyen vízterületen használhatjuk." Szilvási Szilárd
Adatok
Cikkszám
95350-200
Vélemények