DAM Quick SLS 570 FD

-12%
DAM Quick SLS 570 FD
DAM Quick SLS 570 FD
DAM Quick SLS 570 FD
DAM Quick SLS 570 FD
DAM Quick SLS 570 FD
DAM Quick SLS 570 FD
38 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

34 400 Ft
Kezdete: 2022.06.09   A készlet erejéig!
Részletek

Rendkívül modern megjelenésű nagyméretű távdobó orsó a DAM Quick SLS 570FD Distance Surf orsó. Az orsó túl azon, hogy szép, nagyon sok technikai finomságot vonultat fel. Mint nevéből és a képekből is kiderül, egy igazi távdobó orsóról van szó, amely kifejezetten a nagy pontyok megfogására fejlesztettek ki. Nagyméretű kúpos kialakítású fém dobról könnyedén repül le a tökéletes zsinórprofilban felrakott zsinór. Ennek a titka az orsó hajtóművében keresendő, amibe wormshaft csigatengely került. Ez ultra lassú dobemelő sebességgel 4,3:1-es áttétellel készíti el a hibátlan zsinórprofilt. A hibátlan futásért a 4 darab rozsdamentes porvédett golyóscsapágy, valamint a tűgörgős visszaforgásgátló felel.

Az orsó élettartamát tovább növeli az acél főtengely. Az optikai tuning se maradt el az orsóról, hiszen a rotor oldallemezei karbonozott bevonatott kaptak. Ezt egészíti ki a nagyméretű fém hajtókar. A fárasztás élményéről a nagy lamellás, mikro-állítható soklamellás elsőfék rendszer gondoskodik. A felkapókar nem tömör drót, hanem egy acélcső, mely könnyebbé és erősebbé teszi azt. Az orsón található alumínium dobon lekerekített zsinórklipsz kapott helyet.


A D.A.M Quick SLS 570FD egy valódi "remekmű", amely sok technikai finomságot vonultat fel. Mint ahogy az már az első ránézésre is kiderülhet, az SLS modell igazi távdobó szerkezet! A nagy pontyok fogására született, legyen szó heavy feeder vagy bojlis technikáról.

Jellemzők:
Ultra lassú, worm shaft dobemelés
Áttétel: 4,3:1
Behúzás: 99cm
Dob anyaga:fém
Csapágy: 5db
Dobátmérő: 73mm
Fékrendszer: elsőfék
Méret: 70
Tengely átmérő: 6mm
Tömeg: 680g
Zsinórkapacitás: 0,35mm/400m, 0,30mm/540m


 13.000 Ft feletti vásárlás esetén, 10kg súlyhatárig

INGYENES kiszállítás!


ÁRGARANCIA

Jobb árat találtál? 
Küld el a termék linkjét és mi megpróbálunk még jobb árat adni!

KÉREM A JOBB ÁRAT!

 


Adatok
Cikkszám
damquick570
Kiegészítő termékek
Vélemények