ET LONG CAST

ET LONG CAST
20 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 624 Ft
Nyújtott, kúpos távdobó dobja minimális ellenállást fejt ki a zsinórra, így az eddig meghorgászhatatlan célok is elérhetővé válnak. Jó bottal könnyedén túldobható a 130 méter. Kiegyensúlyozott rotorja, precíz belső szerkezete és a 13+1 nemesacél csapágy a megbízható, zökkenőmentes működés garanciája. Az óriáslamellás, többpontos, letapadás mentes első mikro fékkel és a teljesen fémből készült hajtókarral, a legvadabb halak kirohanásai is könnyedén kezelhetők.


Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.

A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli.

Az orsóba szerelt óriáslamellás, elsőfékes rendszer a dob elejében található csavarral széles skálán az éppen szükséges igények szerint szabályozható. A letapadás mentes, nagyméretű lamellák alkalmazása lehet a siker záloga a nagytestű halak fárasztásakor.
Adatok
Cikkszám
20117-999
Vélemények