OUTDOOR KEMPINGLÁMPA 19+24+4 LEDES MULTIFUNKCIÓS

OUTDOOR KEMPINGLÁMPA 19+24+4 LEDES MULTIFUNKCIÓS
6 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 201 Ft
Egy lámpa akkor jó, ha többféle funkcióval is rendelkezik! Ebben a tekintetben igen nehéz felülmúlni az ET Outdoor Multifunkciós Camping lámpát.

Az éjszakai csalizáshoz kell egy álló lámpa, ha éppen halat fárasztunk szükségünk van egy olyan kézi lámpára, amellyel akár nagyobb távolságra is világíthatunk. De sokszor jól jön az is, amikor kötelező csónakunkat kivilágítani, de nem szeretnénk túl éles és világos fényforrást alkalmazni.
Lássuk valóban tudja-e mindezt az Energo Team legújabb lámpája, lássuk a részleteket!

- Ahhoz hogy lámpánk hosszú életű legyen oda kell figyelnünk miként töltjük az akkumulátort.
Az első használat előtt mindenképpen töltsük fel maximumra, ez nagyjából 5 órát vesz igénybe, ezután minden alkalommal, amikor lemerült járjunk el ugyan így. A töltéshez csak a gyártó által biztosított adaptereket használjuk. Ha hosszabb ideig nem használjuk, 3 havonta akkor is töltsük fel, megőrizve ezzel az akksi élettartamát.
- Ahogy lámpánk feltöltődött, az oldalán elhelyezett nagyméretű gombbal egy nyomással kapcsoljuk be. Ekkor a 19 ledes kézi lámpa funkció fog bekapcsolódni, amivel nagyobb távolságokat, akár 100 méterre lévő tárgyakat is meg tudunk világítani.
A következő gombnyomásra a 24 ledes álló lámpa kezd el világítani, mely tökéletes fényerőt biztosít egy táborhely, sátor kivilágításához.
A harmadik nyomásra pedig az a vörösen villogó fény kezd el világítani, amely alkalmas lehet jelző fénynek, vagy arra, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet veszély esetén.

És itt még nincs vége!
A további kényelmet szolgálja az egy mozdulattal 360 fokban elforgatható fogantyú, a kihajtható kampós akasztó, mellyel akár sátorra, vagy egy faágra is könnyedén felakaszthatjuk, valamint az az iránytű, amely túrázások során nyújt támpontot a helyes irány megválasztásához.

Ezeket a tulajdonságait figyelembe véve, aligha találunk ennél praktikusabb és sokoldalúbban használható lámpát.
Túrázásra és éjszakai pecára fel!!!
Adatok
Cikkszám
74990-006
Vélemények