Penn Spinfisher SSV

Penn Spinfisher SSV
Választható méretek-
37 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 125 Ft

Hihetetlenül megbízható elsőfékes orsó!  

A Penn Spinfisher V8500 harcsázó horgászorsó egyedülálló a piacon. A saját kategóriájában az ICAST-on ellenfél nélkül maradt. A Greenie-sorozat méltó utóda. Egy vadonat új koncepció, mely az ötödik generációs modell a sorban, mely az extra felső kategóriát képviseli.

Teljes egészében fém, mint ahogyan a Penn-től várható. Ezt fokozza a belső szerkezet maximális só-, és korrózió állósága és a hihetetlen precíz munka, amivel az egész orsót leszigetelték. Sem a víz, sem a pára nem jut be a belső szerkezetéhez. A bontott rajzokon, a piros (bordó) színű szigetelő elemek gondoskodnak a por és a pára kizárásáról.

Nagyon szemléletes tesztel bizonyítják, hogy nem csak marketingfogás a teljes vízállóság. Egy okos szerkezet folyamatosan meríti a víz alá és emeli ki onnan az orsót, miközben egy automatika forgatja az orsó karját. Hogy meggyőződjünk a szigetelés tényéről, egy kis kamerát irányítottak a belső fogaskerekekre, ami folyamatosan mutatja azok állapotát (vízmentességét).

 

Az orsó cink-alumínium ötvözetből készült, mely lehetővé teszi, hogy nagy szilárdság mellett a súlyát is kordában tartsák. Persze csak mértékkel, mivel a Penn márka időtálló, erős, fém anyagból készül, éppen ezért nem a legkönnyebb szerkezetek melletté sorolható.

A fék, a HT-100™ Slammer® Drag elnevezésű. Jellemzői, hogy erős és jól adagolható - ami a tengeri horgászatban is elengedhetetlen. Természetesen a fék is maximálisan el lett szigetelve a külvilágtól, így teljes mértékben vízálló. A méretes lamellák és a páramentes környezet akár 20 kg-os fékerőt is lehetővé tesz, de ennek a felére, édesvízben pedig a negyedére sincs szükség.

Meghajtása rozsdamentes anyagokból készült, mely három ponton lett megtásztva, így a belső szerkezet ereje összhangban van a fék kapacitásával.

A dob belsejében gumírozott csúszásgátlót helyeztek el. Korróziómentes golyóscsapágyakkal és egybe fém hajtókarral rendelkezik. A hajtókar menetes megszorítású, ami a legerősebb megoldás. Fogantyúja gumiból készül. A dob alkalmas a fonott zsinóros horgászatra is.

Az orsó a Pennhez hű fekete-arany színezetet kapta.

Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik komolyabb igénybevételre keresnek orsókat, s a nagyobb súlllyal is könnyedén elbánnak.

 

Termék tulajdonságok:

Max fékerő: 20kg

Méret: 85

Tömeg: 826gr

Áttétel: 4.7:1

Zsinórkapacitás: 0.46mm/400m

Csapágyszám: 5+1

Dob: fém

 

Adatok
Cikkszám
pennspiv8500
Vélemények