Prologic XLNT Egyszemélyes Sátor

-10%
Prologic XLNT Egyszemélyes Sátor
Prologic XLNT Egyszemélyes Sátor
Prologic XLNT Egyszemélyes Sátor
Prologic XLNT Egyszemélyes Sátor
Prologic XLNT Egyszemélyes Sátor
Prologic XLNT Egyszemélyes Sátor
Prologic XLNT Egyszemélyes Sátor
Prologic XLNT Egyszemélyes Sátor
99 990 Ft
89 990 Ft
Kezdete: 2020.08.12   A készlet erejéig!
Részletek

 


 

Az új XLNT egyszemélyes sátor kiemelkedő erőt és merevséget biztosít, könnyebb súllyal. Az X alakú merevítő rudaknak két csatlakozási pontja van (3 tagból állnak), így nagyon könnyű felállítani. A hibrid felépítés hihetetlen stabilitást kínál, ami tovább növekszik, ha a feszítő rudak is a helyükre kerülnek. Sosem találkoztunk még ennyire stabil és merev sátorral, ez a legjobb választás, ha nagy, nyílt, az időjárás elemeinek kitett vizeken horgászunk, a legnehezebb körülmények közt is megbízhatunk benne! A félig lapos hát plusz belső teret ad, így az ágyat egészen hátul lehet elhelyezni, a hátfallal párhuzamosan. Az egyedi kialakításnak köszönhetően a lehető legkisebb alapterület mellett a maximális belső teret kapjuk, így a legszűkebb horgászhelyekre is befér.

Az agresszívre tervezett, lapos tető lehetővé teszi, hogy az erős szél „elcsússzon” a sátor teteje felett, ugyanakkor az esőelvezető csatornák a sátor szélei felé vezetik a vizet. A tetőhöz két jól látható tépőzáras botrögzítő is csatlakozik, amelyek a sátor két oldalán foglalnak helyet, így a sátorba való ki-be közlekedést nem akadályozzák.

A teljesen levehető első panel még több lehetőséget kínál a horgásznak, az egész eleje lecipzározható, de azon belül is külön, két lépcsőben nyitható. A két lépcsős nyitási lehetőség az elülső bejáraton és a szúnyoghálós elülső panelen is megtalálható. A nagyon tágas cipzáras, borított szúnyoghálós hátsó szellőzőablak a lehető legjobb szellőzést teszi lehetővé, így a legmelegebb éjszakákon is hűvös és szúnyogmentes marad a sátor. Az új, sötétzöld kettős bevonatú 210D vízálló, tartós, szakadásálló szövetből készült ponyva tökéletes védelmet nyújt az esőtől, naptól, páralecsapódástól és 10 000 mm-es vízállóságú, víztaszító tetővel rendelkezik.
Méretek: Magasság: 122 cm, Mélység: 250 cm, Szélesség: 200 cm,
Ajtó magassága: 117 cm
Súlya: 6,56 kg (cövekek és aljzat nélkül)

 

• 210D kettős bevonatú, szakadásálló szövet
• 100% vízálló (10 000 mm) víztaszító szövet
• Tépőzárral rögzíthető, megerősített aljzat
• Szúnyoghálós ajtó és nagyméretű hátsó szellőzőablak
• Hibrid X alakú váz
• Lapos tető
• Félig lapos hátsó rész
• Téli ponyva külön megvásárolható hozzá
• HD Deluxe hordtáskában
• Feszítőrudakkal
• Luxuskivitelű cövekkészlettel

 

 


 


13.000 Ft feletti vásárlás esetén, 10kg súlyhatárig

INGYENES kiszállítás!


ÁRGARANCIA

Jobb árat találtál? 
Küld el a termék linkjét és mi megpróbálunk még jobb árat adni!

KÉREM A JOBB ÁRAT!

 


Adatok
Cikkszám
57226
Kiegészítő termékek
Vélemények