RYOBI PROSKYER

RYOBI PROSKYER
34 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 050 Ft
Részletek

 

Az első fékes, speciálisan kúposított dobbal, készített Proskyer a távdobáshoz szükséges minden pozitív tulajdonsággal rendelkezik.

A két fém pótdobbal készült nagyhalas orsó kiemelkedően szépen rakja a zsinórt. Egy forgásával a dob 95 cm-t csévél föl, így a szerelék nagyobb távolságból való, gyors kitekerése sem jelent problémát. Hajtókarja erős, stabil fogást biztosít a nagyobb halak fárasztásakor is. Tökéletes fékrendszere és korrózióállósága, bronz belseje miatt akár tengeri halak horgászatára is alkalmassá teszi. A nagy pontyra, vagy amúrra horgászók számára is ideális, megbízható választás lehet.

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.

A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli. Az orsó értékét növeli, hogy kiegészítőként két darab minőségi fém távdobó pótdob is tartozik hozzá.

A felsőkategóriás orsókra jellemző óriáslamellás első fék rendszer került az orsóba, mely a precíz illesztésekkel szerelt meghajtással kombinálva legyőzhetetlen párost alkot. Főleg kapitális halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó elején lévő csavarral az orsó fékereje széles határok közt pontosan az éppen szükséges igényekhez hangolható.

 


 13.000 Ft feletti vásárlás esetén, 10kg súlyhatárig

INGYENES kiszállítás!


ÁRGARANCIA

Jobb árat találtál? 
Küld el a termék linkjét és mi megpróbálunk még jobb árat adni!

KÉREM A JOBB ÁRAT!

 


Adatok
Cikkszám
CHW-PSS-6000
Kiegészítő termékek
Vélemények