Delphin Area COOL Carpath

-15%
Delphin Area COOL Carpath
Delphin Area COOL Carpath
Delphin Area COOL Carpath
Delphin Area COOL Carpath
Delphin Area COOL Carpath
Delphin Area COOL Carpath
Készleten
15 410 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

13 099 Ft
Kezdete: 2024.04.16   A készlet erejéig!
A Delphin gyártmányú pátláb több előnnyel büszkélkedhet. Az első az ellenálló és megbízható lábbiztosítási rendszer. Bevágással és nyomórugóval ellátott fém lemez több éves bevált elvéről van szó. A láb további előnye az ágyszerkezethez való egyszerű rögzítési rendszere. Nyitható csuklórészből és menetes biztosító anyából áll. A rendszer lehetővé teszi a 20–22 mm átmérőjű, kerek keresztmetszetű keretekhez való rögzítést. A láb a sorozatban gyártott horgászágyak és nyugágyak többségéhez alkalmas.

Műszaki paraméterek:
Magasság: 31–40,5 cm
Kiterjesztés magassága: 0–9,5 cm
Lábszerkezet átmérője: 2,5 cm
Felfekvési felület átmérője: 7 cm

Részletek
A Delphin AREA egy egyedülálló kidolgozottságú táska család, amely a a pontyhorgászoknak lett tervezve CARPATH dizájnban. Hibátlan varratok, erős cipzárok, ergonomikus szabás. Ez a Delphin AREA!

A COOLBAG az eredeti hőmérséklet lehető leghosszabb megőrzését igénylő csalik vagy élelmiszerek szállítására szolgáló thermo táska. A táska belseje thermo réteggel bélelt. Egyúttal 8 mm vastag párnázással van ellátva, ami üres állapotban is garantálja a táska stabilitását. A párnázott réteg kiegészítő szigetelőként is szolgál, így meghosszabbítja a friss csalik vagy élelmiszerek tárolhatósági idejét. A thermo szigetelő réteg úgy lett kialakítva, hogy a külső széleket 1 cm vastagon takarja, és egyúttal a cipzár alatt is alkalmazásra került.
Ezzel jelentősen meghosszabbítja a csalik vagy élelmiszerek védelmét. Abban az esetben, ha ez a réteg a cipzár alatt hiányozna, a cipzáron keresztül áramló levegő sokkal gyorsabban hatolna be a táska belsejébe. A táska oldalrészén tárolóhelyként szolgáló két háló található. Az elülső oldalon lévő 6 mm vastag párnázású zseb horgászkellékek tárolására és védelmére szolgál. A SMART Cool bag a kényelmes hordás érdekében levehető vállpánttal és puha párnázott fogantyúval van ellátva

Műszaki paraméterek:
Méretek: 30x22x28cm
Zseb méretek: 25x20x5cm
Oldalsó hálós zseb méretek: 20x16cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló megismételhetetlen tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik és áthelyezi a halászfelszerelések határait egy teljesen új dimenzióba.
Adatok
Raktárkészlet
10
Súly
700
EAN
8586018458849
Gyártói cikkszám
420220210
Gyártó
Delphin
Cikkszám
420220210
Vélemények