CARP ACADEMY Thunder elektromos kapásjelző 3+1

-15%
CARP ACADEMY Thunder elektromos kapásjelző 3+1
CARP ACADEMY Thunder elektromos kapásjelző 3+1
CARP ACADEMY Thunder elektromos kapásjelző 3+1
CARP ACADEMY Thunder elektromos kapásjelző 3+1
CARP ACADEMY Thunder elektromos kapásjelző 3+1
CARP ACADEMY Thunder elektromos kapásjelző 3+1
Készleten
39 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

33 915 Ft
Kezdete: 2024.03.29   A készlet erejéig!
Részletek
Ejtős és húzós kapások irányát is külön jelző készülék!


Alacsony áramfelvétel, nagyméretű jelző LEDek és a modern külső alatt, számos beállítási lehetőséggel rendelkező panellal. 5+10 mp-es kapás utánjelzéssel, 150-300 m-es hatótávolsággal.


A KAPÁSJELZŐ HASZNÁLATA: Helyezzen az adó egységekbe a 9V-os elemet, polaritásnak megfelelően. A bekapcsoláshoz nyomja meg a jobb alsó oldalgombot, a készülék két rövid hangjelzéssel és a LEDek kétszeres felvillanásával jelez. Ismételt megnyomásnál egy hosszabb hangjelzést követően kikapcsolható.


A V gomb megnyomásával nyolc szinten változtatható a hangerő, amelyet a LEDsor folyamatosan jelez. A maximális hangerő elérését követően a készülék a csendes tartományba ugrik vissza.


A T gomb megnyomásával nyolc különböző hangszín állítható.


Az S gomb megnyomásával nyolc különböző érzékenység állítható, a gomb 2 mp-ig történő megnyomásával be- és kikapcsolható a kék színű éjjeli fény.


A középső, fehér memória lámpa az akciókat jelzi 10 mp-ig. Amennyiben az akkufeszültség 5V alá csökken, a piros led villogni kezd.


A VEVŐEGYSÉG HASZNÁLATA: Helyezzen a vevő egységbe a 3 db AAA típusú elemet, polaritásnak megfelelően. A be- és kikapcsoláshoz nyomja meg röviden a készülék közepén található fehér gombot. Az éjjeli fény aktiválásához tartsa a gombot lenyomva 2 mp-ig.


A V+ és V- gombok segítségével nyolc szinten változtatható a hangerő, legalacsonyabb fokozaton a készülék rezgő módba kapcsol. Húzás esetén mindkét lámpa piros, ejtős kapásnál pedig kék fénnyel villognak. Amennyiben az akkumlátor feszültség 3.5V alá csökken, a kék és piros lámpa egyszerre villog.


ÚJRAPROGRAMOZÁS: A készülék hátulján található rejtett gomb megnyomásával a piros indikátor led bekapcsol. A piros jelzésű kapásjelző mágneskerekét (zsinórvezető görgő) el kell fordítani, ekkor a készülék két hangjelzéssel rögzíti az adót. A rejtett gomb ismételt megnyomásával állíthatóak be a következő (kék, zöld, sárga) jelzésű kapásjelzők is.


KARBANTARTÁS: Használat után mindig vegye ki az elemeket, és elemek nélkül tárolja a készletet. A szett vízálló. Azonban ha mégis víz éri a belső elektronikát és a kapásjelző elkezd folyamatosan világítani vagy sípolni, vegyük ki az elemeket, és nyitott hátlappal hagyjuk kiszáradni.



  • Vízálló

  • Hangerő (db): 8

  • Hangszín (db): 8

  • Érzékenység (db): 8

  • Áramforrás: 9V+3AAA

  • Néma üzemmód

  • Ejtőskapás jelzés

  • Éjszakai fény

  • Swinger csatlakozás

Adatok
Raktárkészlet
van
Gyártói cikkszám
6325-003
Gyártó
CARP ACADEMY
Cikkszám
6325-003
Vélemények