AquaEl Turbo Filter 2000 - Akváriumi Kettős Szűrő Készülék

AquaEl Turbo Filter 2000 - Akváriumi Kettős Szűrő Készülék
20 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 605 Ft
Részletek

 

 

AquaEl Turbo Filter 2000

- hatékony mechanikai és biológiai szűrés

- hatékony levegőztetés

- fokozatmentes és kényelmes kimenet szabályozás

- 120°-ban szabályozható kimenet

- csendes és energiatakarékos

- bámely szűrőtöltet használatát lehetővé teszi

- csatolható kiegészítők széles választéka

- különféle összeállítási módok

- nagyobb akváriumok számára is megfelelő

- Bio szűrőtartály kerámiatöltettel

Az AquaEl Turbo Filter az akvárium vizének tisztítására és levegőztetésére szolgál. Ez a csendes és energiatakarékos szűrő rendkívüli dupla szűrést végez (mechanikai és biológiai). Használható hozzá az AquaEl által forgalmazott összes biológiai vagy kémiai szűrőtöltet, mint a BioCeraMAX Pro 600, BioCeraMAX Pro 1200, BioCeraMAX Pro 1600, ZeoMAX PLUS, CarboMAX PLUS, NitroMAX PRO, PhosMAX BASIC, és a PhosMAX PRO.

A zárt rotorkamra nagyfokú hatékonyságot és viszonylag alacson fogyasztást biztosít. Minden AquaEl Turbo Filter model speciális, rezgés-elnyelő tapadókorongokkal van felszerelve, melyek tompítják a vibrációkat amik esetleg az üvegfelületre is átterjedhetnek. Ezáltal a szerkezet működése jóval csendesebb.

A nagyobb modellek, a Turbo Filter 1000, 1500 és 2000 kerámia rotortengellyel készülnek a még csendesebb működés és megnövelt tartósság érdekében.

Az AquaEl Turbo belső szűrők különleges tervezésüknek köszönhetően könnyen bővíthetők. A szűrőtöltet tartályai igény szerint bármilyen töltettel feltölthetők.

A kezdőcsomag tartalmaz:

- egy 250 ml kapacitású tárolót a különálló szűrőtöltetek számára- egy adag BioCeraMAX Pro 600 töletet a biológiai szűréshez- egy gondosan kiválasztott sűrűségű szivacsot, mely a lehető leghosszabb ideig biztosítja az erős szűrési paramétereket.

A turbo szűrők három különféle összeállításban elérhetők: csak szivacs, csak tartály, valamint szivacs és tartály. További szűrőtöltet tartályok külön is elérhetők, és egy speciálisan kialakított csatlakozórendszer segítségével egymásra csatolhatók. Ezáltal a szűrőt egyedi berendezéssé alakíthatjuk, egyéni igényekhez szabva.

Méret: 101x122x324 mm

Ajánlott akváriumméret: 350 l felett

Fogyasztás: 27 W

Maximális teljesítmény: 2000 l/óra

Szín: fekete

 

 


 

Adatok
Cikkszám
109405
Vélemények