Beaphar Élősködők Elleni Spray Hüllőknek 50 ml

Beaphar Élősködők Elleni Spray Hüllőknek 50 ml
3 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 95 Ft
Részletek

 

 

Beaphar külső élősködők elleni permet kígyók, gyíkok és kétéltűek részére A.U.V. 

Hatóanyag: ivermektin 0,02 % 

Gyógyszerforma: külsőleges permet 50 ml adagolópumpás palackban (1 pumpálás=0,2 ml), dobozban. 

Célállat fajok: Kígyók (kivéve indigókígyók), gyíkok (kivéve vakondgyíkok), kétéltűek. 

Javallatok: Kígyók, gyíkok és kétéltűek külső élősködők okozta fertőzöttségének kezelésére. 

 

Adagolás és az alkalmazás módja: Külsőleges alkalmazásra. Permetezze a bőrre 10-15 cm távolságból a faroktól a fej felé haladva. Hagyja a gyógyszert megszáradni a bőrön. Amennyiben a kezelést követően továbbra is jelentkeznek a tünetek, állatorvoshoz kell fordulni. A kezelendő állatok testtömegét a lehető legpontosabban meg kell határozni. Valamennyi együtt élő állatot egyidejűleg kell kezelni. A kezelés előtt az ivóvizet és a fürdővizet el kell távolítani.  Alkalmazás előtt olvassa el a használati utasítást! 

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:Nem értelmezhető.

Alkalmazás előtt olvassa el a használati utasítást! Nem alkalmazható 80 g-nál kisebb tömegű állatokon! Nem alkalmazható párzási időszakban. Egyéb antibakteriális vagy parazitaellenes gyógyszerrel egyidejűleg nem alkalmazható! Szemkörnyéki alkalmazása esetén túlérzékenységi reakciók előfordulhatnak. Allergiás reakciók esetén a kezelést be kell szüntetni. Kizárólag hüllők (kivéve: teknősök, krokodilok, indigókígyók és vakondgyíkok) és kétéltűek részére készült állatgyógyászati készítmény, nem alkalmazható más állatfajokon! Különösen komoly reakciókról, esetenként elhullásról számoltak be a termék hatóanyagával kezelt kutyák (collie-félék, óangol juhászkutya és rokon fajták) valamint teknősök esetén. 

A készítmény alkalmazása közben dohányozni, enni- és innivalót fogyasztani tilos. Kerülni kell a készítmény bőrre kerülését. A készítmény alkalmazása során védőkesztyűt kell viselni, és az alkalmazást követően szappannal és bő vízzel kezet kell mosni. Felhasználható: Ld. a doboz alján (nap/hó/év) 

Gyermekek elől gondosan el kell zárni!  Legfeljebb 25°C-on tárolandó. Hűtőben nem tárolható. Az eredeti csomagolásban, napfénytől védve tartandó. A készítmény nem kerülhet természetes vizekbe, mert veszélyes a halakra és más vízi élőlényekre. Kizárólag állatgyógyászati alkalmazásra.

 

 


 

Adatok
Cikkszám
12489
Kiegészítő termékek
Vélemények