CXP HOROGBEFORDÍTÓ HAJLÍTOTT ZÖLD

-15%
CXP HOROGBEFORDÍTÓ HAJLÍTOTT ZÖLD
Alacsony készlet
650 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

553 Ft
Kezdete: 2024.04.17   A készlet erejéig!
Részletek
Bojlis-, és feeder horgászok körében egyre népszerűbb a horogbefordító, most nézzük meg hogy miért! - Mert használatával lényegesen nagyobb a megakasztott és szákba terelt halak száma, a következő okból kifolyólag:
A táplálék után kutató hal, esetünkben leggyakrabban a ponty úgy táplálkozik, hogy táplálékát többször beszívja és kifújja. Hagyományos bojlis szerelékek esetében könnyen megteheti ezt a csalival és vele együtt a horoggal, mert nem volt olyan kisegítő eszközünk, ami a horgot kifújás közben a hal szájába fordítsa.

- Mert többször felhasználható, ha le akarjuk cserélni horgunkat, csak húzzuk le a befordítót a szárról, kössünk egy új horgot, majd húzzuk vissza a szárra.

- Nem kell többé zsugorcsövekkel trükköznünk, mely sokszor megsérthette előkénket is.


Felkötéskor elsőként húzzuk az előkénkre, majd csomómentesen kössük fel a kiválasztott horgot, ezután pedig húzzuk a horog szárára oly módon, hogy az ívelt része a horog öblével szemben álljon.
A csomag tartalma 8 darab minőségi horogbefordító. Népszerű bojlis horgászok alkalmazzák sikerrel, miért ne válna be önnek is!

Adatok
Raktárkészlet
1
EAN
5999086347237
Gyártó
Carp Expert
Cikkszám
79032-410
Anyaga
Műanyag
Kiszerelés
8 db/csomag
Típus
Hajlított
Cikkszám
79032410
Kiegészítő termékek
Vélemények