A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek, a céltudatos nagyhal horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlott a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!
A széria keszegező tagja a NAGY DÉVÉR. A régóta várt keverék a keszeghorgászok új, hatékony halcsalogatója. Megszámlálhatatlan próbahorgászat és tesz során finomítottuk lépésről lépésre, míg megkaptuk végeges összetételét. Ez egy igazán különleges keverék, amely az év minden időszakában garantáltan eredményesen használható. Mi adja vonzerejét? Miért más, mint egy átlagos keszegező etetőanyag? 14 különböző (a szám nem elírás!) precízen adagolt alkotóelemből áll !!! Mindegyik meghatározó szerepet tölt be, amelyek együtt, tovább erősítik egymás hatását és döbbenetes módon fokozzák a táplálkozási ingert. Ha egyszer erre rátalált a hal, garantáltan nem tágít a közeléből, amíg akár egy morzsát is talál a mederfenéken!
A keverék 14 alkotóelemből áll! Íme a pontos listája:
Csokis keksz, zsemlemorzsa, babapiskóta, tourteau de mais, belga kenyér, különleges ízfokozók sós és édes változatban, pirított földimogyoró, piros pastoncino, pirított kendermag, coco belge, flou morzsa narancs, spekulatius kivonat, pigment barna. Bekeverve nagyon intenzív, erős illatú keveréket kapunk, amely kis mennyiségben is hatásos. A sötétbarna keverékben „világítanak” a narancssárga fluo morzsa szemcsék, nem hétköznapi látványt nyújtva, amelyek biztosan felkeltik a mederfenéken táplálék után kutató kíváncsi halak figyelmét.
Ízek és aromák
A keverék lelkét adó 10%-ot is elérő (!) spekulatius kivonat annyira markáns és meghatározó, hogy szinte minden más aromát semlegesít. Így további aromásítása nem szükséges. Illetve csak a Haldorádó Aroma Tuning Nagy Dévérrel lehet ezt még tovább fokozni, hiszen ez az aroma is tömény spekulatius kivonat. Bekeverve az emberi orr számára is kellemes íz- és aromavilág tárul elénk, amelyben van édes és sós is. Olyan, mint egy finom sütemény! Ha ezt egyszer megízlelte hal, garantáltan ott marad!
Versenyen is hatásos!
Még egy fontos és hasznos információ. Ezzel a keverékkel Döme Gábor és teszthorgász társai több kiváló eredményt értek már el, tehát kiélezett szituációkban és gyenge fogási időszakban is kimagaslót nyújt ez a keverék!
Színek és keverési tanácsadó
Az etetőanyag színe csokibarna, így teljes mértékben képes beleolvadni a mederfenékbe, így a legóvatosabb, termetes öreg dévérekben sem kelt gyanakvást. Maximum 4-5 dl víz lassú hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos a nagyobb szemcsék (tourteau de mais, fluo morzsa stb.) miatt 2-3 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni, majd a bevetése előtt minimum egyszer közepes lyukbőségű törőszitán áttörni. Ekkor kapjuk a legtökéletesebb állagot! Semleges ízhatású ballaszt anyagokkal (pl.: kukoricadara, zsemlemorzsa, különféle horgászföldek) tovább hígítható, amely során nem veszít csalogatóhatásából. Kiváló olcsóbb, gyengébb minőségű etetőanyagok feljavítására is. Természetesen a keverék önállóan, hígítás nélkül a leghatásosabb. Áramló vagy mély állóvízen ajánlott Maros Mix Sötét lösz hozzákeverése. Folyóvízen pedig Top Mix Barna agyaggal garantálhatjuk, hogy a mederfenékhez tapad. Élő anyag: szúnyoglárva, pinki, csontkukac, darabolt giliszta hozzáadásával tovább növelhetjük csalogatóhatását