A HALDORÁDÓ etetőanyag család tagjai Döme Gábor feeder-specialista mesterreceptjei alapján kerültek összeállításra. A különösen tartalmas, magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, garantáltan friss alapanyagból készült keverékek a céltudatos nagyhal-horgászatban bizonyították rendkívüli fogósságukat. A kollekció különböző tagjai főként a pontyok és az amurok termetes egyedeire gyakorolnak ellenállhatatlan vonzerőt az év bármely időszakában! A keverékek mindegyike úgy került összeállításra, hogy kis mennyiségben, akár egy etetőkosárnyi adagban is hatásosak legyenek, ezért különösen ajánlottak a hagyományos fenekező és a modern feeder technikához egyaránt!
A széria minden tekintetben speciális tagja a VAD PONTY. Ennek az etetőanyagnak a kifejlesztése (szándékosan) a legnagyobb titokban történt. Most azonban büszkén mutatjuk be ezt a keveréket, amelynek neve is sugallja, hogy a nagy, természetes tavak és folyók vad, eddig érintetlen halainak becserkészéséhez ajánljuk. Ezzel az etetőanyaggal egy új célközönséget, főként a természetes vizek horgászait célozzuk meg. Olyan horgászvizekre ajánljuk, ahol a halfauna nem ismeri a modern, aromás, hallisztes etetőket és csalikat. A Vad Ponty olyan különleges keverék, amely garantáltan felkelti és horgunk közelébe csalogatja azokat a vad és óvatos halakat is, amelyek eddig még soha nem találkoztak horgásszal!
Összetevők
Ez az etetőanyag válogatott kukoricaszármazékokból készül. Összetevői között carruba (szentjánoskenyér) darabjait és epres mikropelletet (amely nem tartalmaz hallisztet) lehet még felfedezni.
Színek, ízek
Aromája semmilyen eddig ismert aromához sem hasonlítható, amely nem nevezhető kellemesnek! A világos színű etetőanyag különösen látványos és feltűnő a zavaros vízben. Oldódódás közben nagy, sárgásfehér felhőt képez.
Keverési tanácsadó
Maximum 4-4,5 dl víz lassú hozzáadásával válik tökéletes állagúvá az 1 kg keverék. Ajánlatos 0,5 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni és minimum egyszer áttörni törőszitán, ekkor lesz a legjobb a tapadása és leggyorsabb az oldódása. 20 Celsius-foknál alacsonyabb hőmérsékletű vízben csemegekukoricával, míg melegebb vízben erjesztett kukoricával keverve verhetetlen a ponty- és amurhorgászatban!