Sera Bakto Tabs Koi - 500 ml / 1350 tabletta

Sera Bakto Tabs Koi - 500 ml / 1350 tabletta
13 180 Ft
A vásárlás után járó pontok: 395 Ft
Részletek

 

 

Táptabletták a tavi halak egészségéért. A következő jelenségek fellépése esetén etessen Sera KOI BAKTO TABS tablettával: Felpuffadt has, elálló pikkelyek, kiálló szemek, hintázó úszómozgás és sötét színek.

Használati információ: Etessen 7 napon át, szükség esetén tovább, a szokásos eleség mennyiséget ossza el egész napra. Jól szellőztesse át a tavat, a vizet szűrje át, az UV lámpát kapcsolja le. Kétnaponta hajtson végre részleges víz cserét, a vizet egy adag sera KOI PROTECT-el készítse elő. A halak ellenálló erejének növelésére adjon a táphoz a használati utasításnak megfelelően néhány csepp Sera KOI MULTIVITAMIN-t, de a vitamint ne a sera KOI BAKTO TABS tablettára tegye.
Összetétel: halliszt, sörélesztő, búzaliszt, tubifex, kagylók, szúnyoglárva, csukamájolaj, spirulina, növényi kivonatok.

Gyermekektől és háziállatoktól elzárva tartandó! Hűvös és száraz helyen tárolni! A lejárat dátuma után ne használja! A Sera KOI BAKTO TABS tablettákkal történő etetés idején ne adjon más tápot. A sera minőségi termékeket és a tanácsadást szakkereskedésben kapja meg.


 

Adatok
Cikkszám
7484
Kiegészítő termékek
Vélemények