Deeper Halradar Hasznos Infók

rs
2022.01.12 10:19
Deeper Halradar Hasznos Infók

Deeper Használati Útmutatók

2021.01.12


 



A CHIRP/PRO SOROZAT RÖVID HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJA

 

Ha Ön tippeket szeretne kapni a Deeper PRO vagy CHIRP sorozat hangradarjainak használatba vételével kapcsolatban, nézze meg a következő videót:

 

Rövid használati útmutató a Deeper PRO/CHIRP sorozathoz: Az első lépések és néhány alapvető tudnivaló

 


ALKALMAZÁSFRISSÍTÉSEK

Android és iOS: Mélységjelző, amely jelez, ha a hangradar elérte vagy átlépte a beállított mélységértékeket. Lehetőség a Fish Deeper Premium alkalmazáson belül történő megvásárlására és aktiválására. Az alkalmazás látogatói üzemmódban használható, ha nincs internetelérés és az összes szkennelés és jelölés könnyedén szinkronizálható később, amikor a bejelentkezés lehetővé válik.

Csak iOS esetén:Teljesen testre szabható színpaletták személyes és globális mélységtérképekhez, olyan lehetőségekkel mint a különböző mélységtartományok kiemelése, valamint a gödrök, víz alatti szigetek és más alakzatok különböző színnel való jelölése. Ez később Androidon is elérhető lesz.


TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

A leggyakoribb ügyfélpanaszok pontatlan hangradaradatokkal vagy csatlakozási problémákkal kapcsolatosak. Olvassa el cikkeinket, amelyek ezekhez a témákhoz kapcsolódóan kínálnak megoldásokat: